interieuradvies

hoe werkt het?

Onze kracht ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en suggesties op het gebied van inrichtingen. Zoekt u een bijzondere fauteuil of een comfortabele loungehoek? Wilt u uw woonkamer opnieuw stylen of uw kantoor compleet laten inrichten? Wij bieden advies op maat voor elk interieur.

hoe komt dit advies tot stand?

Wanneer u onze winkel bezoekt, gaan we eerst met elkaar om de tafel zitten om uw wensen door te nemen. Dit vrijblijvende gesprek vormt het uitgangspunt van ons persoonlijk advies.
Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen om de sfeer van de ruimte te proeven en  uw behoeften te inventariseren. Wij vertalen uw wensen vervolgens in een concreet interieuradvies. U kunt hierbij denken aan 2D- en 3D-ontwerpen, sfeerpresentaties en suggesties op het gebied van materiaal, kleur, verlichting en meubels.  Wij letten niet alleen op de functionaliteit van de inrichting, maar natuurlijk ook op de gewenste uitstraling. Samen met u werken we dit advies uit tot een definitief plan van aanpak.
Kijk op ons portfolio om een idee te krijgen van onze verschillende interieurprojecten.

 

 

wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Gedurende het traject heeft u een eigen adviseur die u begeleidt en al uw vragen kan beantwoorden. Ook de realisatie van uw interieur is in vertrouwde handen van een vaste medewerker van Bentveld Interieur.
Onze deur staat open voor een warm welkom!

 

Fout | Bentveld Interieur

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.