over ons

wat doen we

Bentveld Interieur is niet zomaar een woonwinkel. Wij bieden een grote collectie topmerken op het gebied van modern interieur en stoffering. Ons assortiment is zeer uitgebreid: in de showroom vindt u onder andere zit- en eetkamermeubels, karpetten, raambekleding, meubelstoffen en allerlei soorten verlichting. Ook voor sfeervolle woonaccessoires kunt u uiteraard bij ons terecht.

Als toonaangevende designwinkel vinden wij het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen op woongebied te volgen en in te spelen op de laatste trends. 

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door persoonlijk interieuradvies. Onze kracht ligt in het bedenken van creatieve en functionele oplossingen voor het interieur van woonhuizen en kantoren. Soms is een kleine verandering in materiaal of kleur al voldoende om een ruimte een andere uitstraling te geven. Wilt u inspiratie opdoen? Loop gerust eens binnen of neem een kijkje in onze portfolio.

Wij adviseren en leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Is uw bedrijf toe aan een nieuw interieur of een andere uitstraling? Bekijk de portfolio met diverse voorbeelden op het gebied van kantoorinrichting. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

 

Fout | Bentveld Interieur

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.