over ons

de mensen

de mensen

hanno
directeur

"Een passend en mooi interieur! Dat maakt je nog gelukkiger"

Hanno Bentveld

De man des huizes: directeur/eigenaar  van het familiebedrijf Bentveld en interieurarchitect. Heeft kennis van zaken én een scherp oog voor kleur en detail. Combineert gedegen vakmanschap moeiteloos met een groot creatief talent. Voor elk interieurprobleem bedenkt hij een verrassende oplossing. Logisch: dit is het handelsmerk van Bentveld Interieur!

anil
buitendienstmedewerker

"Ik plaats niet zomaar een meubel, maar denk mee en probeer ook echt een aanvulling te bieden op het advies van de winkel"

Anil Mokkenstorm

De rechterhand van het bedrijf, op hem kun je bouwen. Staat altijd klaar om de meubels op de plaats van bestemming te brengen. Maar daar houdt de service niet op: zo monteert hij kasten, hangt lampen en gordijnen op en legt vloerbedekking. Kortom, hij zorgt dat alles naar wens geplaatst wordt. Anil is niet te betrappen op een slecht humeur, hij heeft al 12½ jaar plezier in zijn werk!

rimke
interieurontwerpster

"Kleur is echt mijn passie: het lukt me altijd weer een passende, bijzondere en verrassende kleurcombinatie te bedenken voor mijn klanten"

Bruist van de ideeën voor elk interieur. Ze let daarbij op harmonie in kleur, vorm en indeling. Haalt haar inspiratie voor kleurcombinaties uit fotoboeken en verre reizen. Rimke houdt altijd rekening met persoonlijke wensen. Hecht de klant veel waarde aan grootmoeders kast? Dan krijgt deze een mooi plekje in het interieurplan!

paulian
interieurontwerpster

"Het mooie van design is, dat het meer is dan alleen een meubel."

Jongste van ons team stylisten, maar doet niet onder voor haar oudere collega’s. Met haar ontwapenende spontaniteit en creativiteit weet ze anderen te enthousiasmeren voor haar ideeën. Als sparringpartner is Paulian betrokken en 100% doelgericht. Bij Bentveld Interieur is zij dus prima op haar plaats!

Fout | Bentveld Interieur

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.