Bij ons in de winkel bent u altijd welkom voor een kop koffie én interieur advies, loop gerust eens binnen én vraag naar de mogelijkheden.

Ons ervaren team staat u graag te woord én helpt u graag met het maken van de juiste interieur keuzes, ons assortiment is tevens áltijd actueel.

Of het nu gaat om een bestaande woning of een nieuwbouw project, wij adviseren u graag. Om uw wensen en smaak goed in kaart te kunnen brengen hebben we allereerst een vrijblijven intake gesprek, eventueel bij u thuis. Wij vertalen uw wensen vervolgens in een concreet interieuradvies. Wij laten u zien hoe uw interieur kan worden door middel van 2- en 3D ontwerpen, sfeerpresentaties en moodboards met de gekozen materialen, kleuren, armaturen en meubels.

Al 57 jaar ligt onze kracht in het ontwerpen van sfeervolle, creatieve en functionele interieurs, waarin het iedere dag prettig thuis komen is.

Doordat wij een groot aanbod van topmerken in onze collectie hebben, kunnen wij u een compleet ontwerp aanbieden, van raambekleding tot aan de laatste accessoire en het geheel voor u realiseren. U wordt dus volledig ontzorgd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze ontwerpers of mail ons op info@bentveldinterieur.nl

Neem ook eens een kijkje op ons portfolio om een beeld van onze werkzaamheden te krijgen.

Leave a Reply