Een stukje geschiedenis

Aangenaam kennis
te maken

Onze Filosofie

Als toonaangevende designwinkel vinden wij het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen op woongebied te volgen én in te spelen op de laatste trends.

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door interieuradvies te leveren op maat. Onze kracht ligt in het bedenken van persoonlijke én creatieve oplossingen voor het interieur van huizen en kantoren.

Volgens de laatste trends

Bij Bentveld interieur staat actualiteit voorop, de laatste trends worden nauwlettend gevolgd. Uiteraard komen design klassiekers óók ruimschoots aan bod.

Kwaliteit over Kwantiteit

U/uw interieur staat bij ons centraal, wij maken geen gebruik van tijdslimieten óf deadlines.

Wat ons onderscheidt

We vertalen uw wensen vervolgens in een concreet interieuradvies. U kunt hierbij denken aan 2D- en 3D-ontwerpen, sfeerpresentaties én suggesties op het gebied van materiaal, kleur, verlichting én meubels.

65 Jaar Ervaring

Deze lange geschiedenis én inmiddels een derde generatie opvolgers zorgt voor vertrouwen én expertise.

Oog voor detail

Samen met onze trouwe medewerkers vormen wij een sterk team mét oog voor detail.

Ontmoet het team

Ons gepassioneerde team staat áltijd voor u klaar met frisse ideeën én advies, zowel in de winkel als online krijgt u de aandacht die ú verdient.

Hanno

Directeur

De man des huizes: directeur/eigenaar van het familiebedrijf Bentveld en interieurarchitect. Heeft kennis van zaken én een scherp oog voor kleur en detail. Combineert gedegen vakmanschap moeiteloos met een groot creatief talent. Voor elk interieurprobleem bedenkt hij een verrassende oplossing. Logisch: dit is het handelsmerk van Bentveld Interieur!

Frederique

Interieurontwerpster

Deze creatieve duizendpoot is echt een aanvulling voor ons team. Frederique bekijkt een interieur vanuit een hele originele invalshoek, en komt met verrassende ideeën. Haar grote liefde voor schilderen uit zich ook in een interieur. Het voorgestelde kleuren en materialen palet zou zo in een schilderij thuis kunnen horen. Frederique is een gezellige collega met een brede interesse.

Feline

Junior Interieuradviseur

Anil

Buitendienstmedewerker

De rechterhand van het bedrijf, op hem kun je bouwen. Staat altijd klaar om de meubels op de plaats van bestemming te brengen. Maar daar houdt de service niet op: zo monteert hij kasten, hangt lampen en gordijnen op en legt vloerbedekking. Kortom, hij zorgt dat alles naar wens geplaatst wordt. Anil is niet te betrappen op een slecht humeur, hij heeft al 12½ jaar plezier in zijn werk!

Rimke

Interieurontwerpster

Bruist van de ideeën voor elk interieur. Ze let daarbij op harmonie in kleur, vorm en indeling. Haalt haar inspiratie voor kleurcombinaties uit fotoboeken en verre reizen. Rimke houdt altijd rekening met persoonlijke wensen. Hecht de klant veel waarde aan grootmoeders kast? Dan krijgt deze een mooi plekje in het interieurplan!

Boudewijn

All round

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Paulian

Interieurontwerpster

Met haar ontwapenende spontaniteit en creativiteit weet ze anderen te enthousiasmeren voor haar ideeën. Als sparringpartner is Paulian betrokken en 100% doelgericht. Bij Bentveld Interieur is zij dus prima op haar plaats!

Klaar om samen de volgende stap te zetten?