Aangenaam kennis
te maken

Leuk dat u interesse toont in Bentveld Interieur, wellicht overweegt u om een interieur-advies met ons te realiseren? Lees gerust verder én ontdek waarom u aan het juiste adres bent!

Onze Filosofie

Bij Bentveld Interieur staan service én klantvriendelijkheid voorop, dit resulteert in een trouwe klantenkring met klanten die soms al generaties terug gaan.

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door interieuradvies te leveren op maat. Onze kracht ligt in het bedenken van persoonlijke én creatieve oplossingen voor het interieur van huizen en kantoren, hier nemen wij (samen met u) ook écht de tijd voor.

Actualiteit & klassiekers

Bij Bentveld interieur staat actualiteit voorop, de laatste trends worden nauwlettend gevolgd. Uiteraard komen design klassiekers óók ruimschoots aan bod.

Kwaliteit over Kwantiteit

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit vertaald zich onder andere in de tijd die wij voor u nemen. We zullen áltijd tot het uiterste gaan om u het interieur te leveren waar u van droomt

Wat ons onderscheidt

We vertalen uw wensen vervolgens in een concreet interieuradvies. U kunt hierbij denken aan 2D- en 3D-ontwerpen, sfeerpresentaties én suggesties op het gebied van materiaal, kleur, verlichting én meubels.

60 Jaar Ervaring

Deze lange geschiedenis én inmiddels een derde generatie opvolgers zorgt voor vertrouwen én expertise.

Oog voor detail

Samen met onze trouwe medewerkers vormen wij een sterk team met oog voor detail én een unieke service.

Klaar om samen de volgende stap te zetten?