Aangenaam kennis
te maken

Leuk dat u interesse toont in Bentveld Interieur, wellicht overweegt u om een interieur-advies met ons te realiseren? Lees gerust verder én ontdek waarom u aan het juiste adres bent!

Onze Filosofie

Bij Bentveld Interieur staan service én klantvriendelijkheid voorop, dit resulteert in een trouwe klantenkring met klanten die soms al generaties terug gaan.

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door interieuradvies te leveren op maat. Onze kracht ligt in het bedenken van persoonlijke én creatieve oplossingen voor het interieur van huizen en kantoren, hier nemen wij (samen met u) ook écht de tijd voor.

Actualiteit & klassiekers

Bij Bentveld interieur staat actualiteit voorop, de laatste trends worden nauwlettend gevolgd. Uiteraard komen design klassiekers óók ruimschoots aan bod.

Kwaliteit over Kwantiteit

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit vertaald zich onder andere in de tijd die wij voor u nemen. We zullen áltijd tot het uiterste gaan om u het interieur te leveren waar u van droomt

Wat ons onderscheidt

We vertalen uw wensen vervolgens in een concreet interieuradvies. U kunt hierbij denken aan 2D- en 3D-ontwerpen, sfeerpresentaties én suggesties op het gebied van materiaal, kleur, verlichting én meubels.

60 Jaar Ervaring

Deze lange geschiedenis én inmiddels een derde generatie opvolgers zorgt voor vertrouwen én expertise.

Oog voor detail

Samen met onze trouwe medewerkers vormen wij een sterk team met oog voor detail én een unieke service.

Ontmoet het team

Ons gepassioneerde team staat áltijd voor u klaar met frisse ideeën én advies, zowel in de winkel als online krijgt u de aandacht die ú verdient.

Hanno Bentveld

Eigenaar

De man des huizes: directeur/eigenaar van het familiebedrijf Bentveld en interieurarchitect. Heeft kennis van zaken én een scherp oog voor kleur en detail. Combineert gedegen vakmanschap moeiteloos met een groot creatief talent. Voor elk interieurprobleem bedenkt hij een verrassende oplossing. Logisch: dit is het handelsmerk van Bentveld Interieur!

Anil

Installateur

De rechterhand van het bedrijf, op hem kun je bouwen. Staat altijd klaar om de meubels op de plaats van bestemming te brengen. Maar daar houdt de service niet op: zo monteert hij kasten, hangt lampen en gordijnen op en legt vloerbedekking. Kortom, hij zorgt dat alles naar wens geplaatst wordt. Anil is niet te betrappen op een slecht humeur.

Frederique

Interieur-ontwerpster

Feline

Interieur-ontwerpster

Ilja

Interieur-ontwerpster

Floor

Interieur-ontwerpster

Met haar ontwapenende spontaniteit en creativiteit weet ze anderen te enthousiasmeren voor haar ideeën. Als sparringpartner is Floor betrokken en 100% doelgericht. Bij Bentveld Interieur is zij dus prima op haar plaats!

JP

Web-designer

Klaar om samen de volgende stap te zetten?