Advies op maat

De mogelijkheden
zijn eindeloos

We letten níét alléén op de uitstraling van uw inrichting

Máár natuurlijk óók op de gewenste functionaliteit. Sámen met u werken we dit advies uit tot een definitief plan van aanpak. Kijk op ons portfolio om een idee te krijgen van onze verschillende interieurprojecten.

Oók voor B2B advies kunt u bij ons terecht.

Bij Bentveld interieur volgen wij niet alléén de laatste trends op gebied van wooninrichting, óók kantoor inrichting komt bij ons ruim aan bod. Denk dan vooral aan kantoren én wachtruimtes. Bekijk onze portfolio om óók hier een beeld van te krijgen én inspiratie op te doen.

Het Proces

Uw wensen worden tot in de puntjes vakkundig doorvertaald
1. Kennismaking

De eerste stap in ons gezamenlijk project is de kennismaking, kom gerust eens langs in de winkel voor een kop koffie óf bel ons telefonisch om een afspraak in te plannen.

2. Wensen bespreken

We bouwen véél van onze plannen uit in zeer geavanceerde online 3D programma’s, máár uiteraard bespreken en bekijken we óók uitgebreid de kleuren én stoffen samples samen met u.

3. Uw akkoord

Uw persoonlijke interieur-adviseur heeft hard gewerkt aan een volledig advies én neemt deze met u door. Ná een akkoord óf eventuele aanpassingen worden de orders geplaatst.

4. Levering

Na de gebruikelijke levertijd zullen onze ervaren bezorgers de meubels zorgvuldig bij u komen leveren en plaatsen. Géén zorgen, ons ervaren team neemt u het werk uit handen.

Persoonlijke Aanpak

Gedurende het gehele traject heeft u persoonlijk contact met één van de vaste ontwerpers uit ons team. U kunt ten álle tijden bij deze persoon terecht met vragen óf opmerkingen. Zo scheppen wij niet alléén een band, maar blijft alles voor beide partijen duidelijk.

Communicatie staat centraal

Bij élk persoonlijk contact wordt er aandachtig naar uw wensen geluisterd, deze informatie implementeren wij vervolgens met een stijlvolle twist in onze ontwerpen.

Inspiratie nodig?

Kijkt u liever éérst zélf hoe ver u komt met het inrichten van uw huis? Onze showroom is 6 dagen per week geopend, neem gerust een kijkje en doe inspiratie op!

Teruggebeld worden? Dat Kan!

  • Op welk nummer kunnen we u bereiken
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Op welke dag wilt u graag terug gebeld worden
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.