Advies op maat

De mogelijkheden
zijn eindeloos

We letten niet alleen op de uitstraling van uw inrichting.

Maar natuurlijk ook op de gewenste functionaliteit. Samen met u werken we dit advies uit tot een definitief plan van aanpak. Kijk op ons portfolio om een idee te krijgen van onze verschillende interieurprojecten.

Ook voor B2B advies kunt u bij ons terecht.

Bij Bentveld interieur volgen wij niet alleen de laatste trends op gebied van wooninrichting, óók kantoor/werk -inrichting komt bij ons ruim aan bod. Denk dan vooral aan kantoren én wachtruimtes.

Het Proces

Uw wensen worden tot in de puntjes vakkundig doorvertaald
1. Kennismaking

De eerste stap in ons gezamenlijk project is de kennismaking, kom gerust eens langs in de winkel voor een kop koffie óf bel ons telefonisch om een afspraak in te plannen.

2. Wensen bespreken

We bouwen veel van onze plannen uit in zeer geavanceerde online 3D programma’s, uiteraard bespreken en bekijken we de kleuren én stoffen samples uitgebreid samen met u.

3. Uw akkoord

Uw persoonlijke interieur-adviseur heeft hard gewerkt aan een volledig advies én neemt deze met u door. Ná een akkoord óf eventuele aanpassingen worden de orders geplaatst.

4. Levering

Na de gebruikelijke levertijd zullen onze ervaren bezorgers de meubels zorgvuldig bij u komen leveren en plaatsen. Géén zorgen, ons ervaren team neemt u het werk uit handen.

Persoonlijke Aanpak

Gedurende het gehele traject heeft u persoonlijk contact met één van de vaste ontwerpers uit ons team. U kunt ten álle tijden bij deze persoon terecht met vragen óf opmerkingen. Zo scheppen wij niet alléén een band, maar blijft alles voor beide partijen duidelijk.

Communicatie staat centraal

Bij élk persoonlijk contact wordt er aandachtig naar uw wensen geluisterd, deze informatie implementeren wij vervolgens met een stijlvolle twist in onze ontwerpen.

Inspiratie nodig?

Kijkt u liever éérst zélf hoe ver u komt met het inrichten van uw huis? Onze showroom is 6 dagen per week geopend, neem gerust een kijkje en doe inspiratie op!