Advies op maat

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Wij letten niet alleen op de functionaliteit van de inrichting

Maar natuurlijk ook op de gewenste uitstraling. Samen met u werken we dit advies uit tot een definitief plan van aanpak. Kijk op ons portfolio om een idee te krijgen van onze verschillende interieurprojecten.

Ook voor B2B advies kunt u bij ons terecht.

Bij Bentveld interieur volgen wij niet alleen de laatste trends op het gebied van wooninrichting, ook kantoor inrichting komt bij ons ruim aan bod. Denk dan vooral aan kantoren én wachtruimtes. Bekijk onze portfolio om hier een beeld van te krijgen én inspiratie op te doen.

Het Proces

Uw wensen worden tot in de puntjes vakkundig doorvertaald
1. Kennismaking

De eerste stap in ons gezamenlijk project is de kennismaking, kom gerust eens langs in de winkel voor een kop koffie óf bel ons telefonisch om een afspraak in te plannen.

2. Wensen bespreken

Wij bouwen alle plannen uit in zeer geavanceerde online 3D programma’s, maar uiteraard bespreken we ook kleuren én stoffen met u via uitgebreide ‘moodboards’.

3. Uw akkoord

Uw persoonlijke interieur-adviseur heeft hard gewerkt aan een volledig advies én neemt deze met u door. Na een akkoord óf eventuele aanpassingen worden de orders geplaatst.

4. Levering

Na de gebruikelijke levertijd zullen onze ervaren bezorgers de meubels zorgvuldig bij u komen plaatsen. Oude meubels kunnen (na overleg) eventueel meegenomen worden.

Persoonlijke Aanpak

Gedurende het gehele traject heeft u persoonlijk contact met een vaste ontwerper van Bentveld Interieur. U kunt ten alle tijden bij deze persoon terecht voor vragen óf opmerkingen. Zo scheppen wij niet alléén een band, maar blijft alles voor beide partijen duidelijk.

Communicatie staat centraal

Bij álle persoonlijke contact momenten wordt er goed naar uw wensen geluisterd, deze informatie implementeren wij vervolgens met een stijlvolle twist in onze ontwerpen.

Inspiratie nodig?

Kijkt u liever eerst zélf hoe ver u komt met het inrichten van uw huis? Onze showroom is 6 dagen per week geopend, neem gerust een kijkje en doe inspiratie op!

Teruggebeld worden? Dat Kan!

  • Op welk nummer kunnen we u bereiken
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Op welke dag wilt u graag terug gebeld worden
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.