Trots partner van o.a.

Artifort

Artifort is een merk dat staat voor innovatief design en kwaliteit. Met een indrukwekkende collectie aan meubelstukken, biedt Artifort een scala aan opties voor wie op zoek is naar esthetische pracht en functionaliteit. Van stoelen tot banken en bijzettafels, er zijn talrijke meubels te verkrijgen. Bij Bentveld Interieur vind je allerlei stijlvolle producten van Artifort, waarmee je de inrichting van je interieur naar een hoger niveau tilt. 

Artifort-stoelen

De Artifort-stoelen zijn ontworpen om u maximaal comfort te bieden, gecombineerd met een tijdloos en minimalistisch design. Ze komen in allerlei soorten, vormen en maten. Onderstaande stoelen zijn eeng greep uit het assortiment van Artifort:

Artifort Orange Slice

De Artifort Orange Slice stoel is een van de meest geliefde designfauteuils ter wereld. Deze stoel is een ware eyecatcher en maakt ieder interieur ruimtelijker en vrolijker. Het kenmerk van de Orange Slice is de twee identieke schelpen die de stoel vormen. Bovendien is de fauteuil verstelbaar in twee hoogtes en verkrijgbaar in allerlei smaakvolle kleuren. 

Artifort Soft Facet

De Artifort Soft Facet is een ruime en uitnodigende lounge fauteuil met een luxe uitstraling. Deze stoel heeft een open vorm en voelt aan als een heerlijk, zacht deken waarin je heerlijk tot rust komt. Doordat de contour van de stoel schuim bevat, ondersteunt deze het lichaam, hoofd en de nek. De stoel is stijlvol afgewerkt met een riem van tuigleer die de stoelpoten met elkaar verbindt. Het design van de Soft Facet is tijdloos en past in vele interieurstijlen. 

 

Artifort-banken

Een bank is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een centraal element in uw interieur. Banken van Artifort zijn naast comfortabel ook echte kunstwerken en stralen eenvoudig uit. De Artifort Mare bank, met zijn strakke lijnen en comfortabele zitplaatsen, is een prachtig voorbeeld van tijdloze elegantie.

Artifort Mare bank

De Artifort Mare bank kenmerkt zich door strakke lijnen en subtiele details. Deze eigenschappen zorgen samen voor een tijdloos design. Hierdoor oogt de bank ruimtelijk en tegelijkertijd elegant. De Mare bank past zowel in een modern als een klassiek interieur en biedt ultiem comfort. 

Artifort bijzettafels

De bijzettafels van Artifort zijn kunstwerken op zichzelf, ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Met de schoonheid van deze bijzettafels voegt u een vleugje kunst toe aan iedere leefruimte. De tafels hebben een minimalistische uitstraling en vormen een subtiel accent in het interieur. 

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om de meubelstukken van Artifort in het echt te bekijken. De showroom is gevestigd in Leiden aan de Nieuwe Rijn 24. Hier ervaart u de kwaliteit en het vakmanschap van Artifort. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ontdek hoe de meubelstukken uw interieur kunnen verrijken. Daarnaast is het mogelijk om  een vrijblijvend  interieurgesprek met onze adviseurs in te plannen. 

Contact

Heeft u nog vragen over de meubels van Artifort of wilt u graag advies? Neem dan contact op met Bentveld Interieur via de website of bel ons op het nummer 0715 13 46 71. Wij staan klaar om u persoonlijk te adviseren.