Trots partner van o.a.

COR

Welkom in de verfijnde wereld van COR, waar stijlvol design en ultiem comfort elkaar ontmoeten. Het merk staat garant voor innovatie en esthetiek in de meubelindustrie. Elk meubelstuk van COR is ontworpen met aandacht voor detail en heeft een unieke vormgeving. Dit resulteert in een perfecte harmonie tussen functionaliteit en design. Bentveld Interieur biedt u een prachtig aanbod COR meubels van hoogwaardige kwaliteit. 

COR-designmeubels

COR is een Duits merk voor designmeubels. De naam COR is het Latijnse woord voor ‘hart’, wat centraal staat binnen de creatie van het meubilair. Elk meubelstuk wordt vanuit het hart ontworpen en geproduceerd. Het zitconcept COR Conseta is hier het grote voorbeeld van, een van de populairste producties van deze meubelfabrikant. Alle COR-meubels worden met de grootste zorg gemaakt en kenmerken zich door eenvoud en kwaliteit. Daarnaast draagt het merk duurzaamheid hoog in het vaandel door recycleerbare en milieuvriendelijke materialen te gebruiken. 

De diversiteit van COR-meubels

Binnen het assortiment van COR ontdekt u diverse categorieën die elk een uniek aspect van meubelkunst vertegenwoordigen.

COR Jalis: verfijning en uniekheid

De COR Jalis-collectie staat bekend om zijn verfijnde ontwerp en unieke uitstraling. In deze reeks zitmeubilair ontdekt u onder meer een stoel, barkruk en een smaakvolle modulaire bank. De meubelstukken bieden niet enkel een functioneel aspect, het zijn ware kunstwerken die de ruimte verrijken met hun eigenzinnige karakter.

COR Conseta: tijdloze elegantie

De COR Conseta-meubels belichamen tijdloze elegantie met strakke lijnen en een compromisloos ontwerp. Deze meubelstukken voegen een vleugje klasse toe aan iedere leefruimte, waardoor ze een tastbare expressie zijn van COR’s toewijding aan design excellentie.

COR Cordia: comfort en verfijning verenigd

COR Cordia brengt comfort en verfijning samen in een harmonieus samenspel. Deze meubels bieden een fijne plek om te ontspannen, en dragen met hun stijlvolle uiterlijk ook bij aan de esthetiek van uw interieur.

Meer dan alleen functionaliteit

COR-meubels vertegenwoordigen meer dan alleen gebruiksvoorwerpen; ze weerspiegelen een levensstijl. Elk stuk is doordacht ontworpen om zowel functioneel te zijn als een statement te maken in uw woning. Hiermee haalt u een echte eyecatcher in huis. 

Kom langs in onze showroom

Wilt u de COR-meubels zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bekijk de hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap van COR. U vindt Bentveld Interieur aan de Nieuwe Rijn 24 in Leiden. Wij heten u van harte welkom voor een vrijblijvend interieurgesprek, advies op maat of om uw favoriete producten aan te kopen. Voor vragen of meer informatie kunt u via de website contact met ons opnemen of bellen naar 0715 13 46 71.