Trots partner van o.a.

Interlübke

Interlübke, een vooraanstaand merk op het gebied van maatwerk en design, presenteert een exclusieve collectie kasten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek. Bij Interlübke geloven we in de kracht van individualiteit, waarbij onze kasten volledig op maat kunnen worden samengesteld om aan uw unieke wensen en behoeften te voldoen. Ontdek de veelzijdige wereld van Interlübke en transformeer uw interieur in een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en levensstijl.

Meubilair van Interlübke 

Duurzaamheid staat centraal in de filosofie van Interlübke. De kasten worden vervaardigd met oog voor het milieu en binnen de hoogste kwaliteitsnormen. Met het smaakvolle Interlübke-meubilair verfraait u uw interieur, en draagt u tegelijk uw steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl.

Interlübke-kasten

Geen twee interieurs zijn gelijk. Daarom biedt Interlübke volledig aanpasbare kasten. Van afmetingen tot materialen en kleuren, onze kasten stellen u in staat een persoonlijke uitdrukking te geven aan uw opbergoplossingen. Op deze manier verrijkt u uw interieur niet alleen met functionaliteit, maar ook met een unieke esthetiek die perfect bij u past.

Interlübke-dressoirs: stijlvol en functioneel

Het dressoir, als pronkstuk in uw woonruimte, wordt bij Interlübke een samensmelting van stijl en functionaliteit. Verken de diverse ontwerpen en transformeer uw ruimte tot een oase van elegantie, waar esthetiek hand in hand gaat met praktisch gebruik.

Interlübke tv-meubel: ruimte voor entertainment

Met een Interlübke tv-meubel creëert u de perfecte plek voor uw televisie en multimedia-apparatuur. De combinatie van design en gebruiksgemak maken Interlübke de ideale keuze. 

Interlübke Cube: modern minimalisme

Voor de liefhebbers van modern minimalisme biedt Interlübke de Cube-collectie. Deze tijdloze ontwerpen brengen rust en eenvoud in uw interieur. Het meubilair biedt de perfecte balans tussen vorm en functie.

Interlübke Cube dressoir

Het Cube dressoir van Interlübke is een verklaring van eenvoud. Met strakke lijnen en hoogwaardige afwerking voegt dit dressoir een vleugje eigentijdse elegantie toe aan uw interieur.

Interlübke Just Cube

Voor wie streeft naar verfijning tot in het kleinste detail, biedt Interlübke de Just Cube. Ervaar subliem vakmanschap en tijdloos design in één meesterwerk.

Ontdek Interlübke bij Bentveld Interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden van Interlübke-kasten voor uw interieur? Bezoek onze showroom in Leiden en ontdek de meubelstukken van dit hoogwaardige merk in het echt. U vindt Bentveld Interieur aan de Nieuwe Rijn 24. Heeft u advies nodig bij uw zoektocht naar Interlübke-kasten, dan is het mogelijk om u een vrijblijvend interieurgesprek met ons in te plannen. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met ons.