Trots partner van o.a.

Pastoe

Bent u op zoek naar designmeubilair van Pastoe? Bij Bentveld Interieur ontdekt u een prachtig en gevarieerd assortiment van dit hoogwaardige merk. Van kasten tot dressoirs, tv-meubels en meer, bij ons vindt u het allemaal. Het stijlvolle en herkenbare design van het meubilair springt meteen in het oog en geeft uw interieur een unieke touch. Bekijk de complete collectie nu in de webshop of kom langs in onze showroom te Leiden. Wij helpen u graag om het ideale Pastoe-design meubel te vinden.  

Pastoe: slow furniture met een origineel dutch design

Pastoe is een Nederlands merk dat slow furniture maakt, zoals kasten, zitelementen en tafels. Het meubilair is geduldig samengesteld, zorgvuldig gemaakt en goed verzorgd. Aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit staat hierbij centraal. De design meubels van Pastoe kenmerken zich door eenvoudige vormen, karakteristieke kleuren en mooie details. De collectie gaat terug naar de oorsprong van het Nederlandse design, al ruim 110 jaar. Het merk gelooft in circulaire productie, wat betekent dat alle onderdelen gerepareerd, vervangen en aangepast kunnen worden. 

Designmeubels die waardig oud worden

De kracht van Pastoe ligt vooral in het doordacht ontwerpen van design meubelen met een verrassende eenvoud. Comfortabel en aangenaam om naar te kijken, nooit opdringerig en zelfs verbazingwekkend vertrouwd. Puur en eerlijk, alsof ze er al jaren zijn geweest. Want een product moet meer zijn dan alleen de buitenkant. Het moet persoonlijkheid hebben; je moet ervan kunnen houden, je eraan kunnen hechten. En design meubels moeten waardig oud kunnen worden.

Pastoe-kasten

De collectie kasten van Pastoe-kasten is breed opgebouwd en belichaamt het meesterlijke vakmanschap waar het merk bekend om staat. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking zijn deze kasten niet alleen functioneel, maar ook een streling voor het oog. Dankzij de modulaire serieus heeft u de mogelijkheid om uw ideale kast volledig zelf samen te stellen, met een ruime keuze aan maten, functies en kleuren. 

Pastoe A’dammer

De Amsterdammer kast is een iconisch ontwerp binnen de collectie van Pastoe. De kast is geïnspireerd op de beroemde Amsterdamse straatpaaltjes: Amsterdammertjes. Het design kenmerkt zich door de smalle vorm, afgeronde bovenkant of zijkanten en opvallende luiken in plaats van deuren. Een unieke mix van functionaliteit en modern design.

Pastoe-dressoirs

Een Pastoe-dressoir is niet zomaar een opbergmeubel, maar een waar kunstwerk dat uw interieur verrijkt met zijn tijdloze elegantie. Met verschillende afmetingen en afwerkingen vindt u bij Bentveld Interieur het perfecte dressoir voor elke ruimte. In het aanbod ontdekt u diverse dressoirs van Pastoe, waaronder bijvoorbeeld de Landscape en de Vision-serie. Hiermee haalt u een heus pronkstuk in huis.  

Pastoe-televisiemeubels

Met een tv-meubel van Pastoe creëert u een verfijnde en functionele plek voor uw televisie en multimedia-apparatuur. Dankzij het doordachte ontwerp en de hoogwaardige afwerking bieden Pastoe tv-meubels niet alleen een stijlvolle presentatie en opbergruimte van uw apparaten en accessoires.

Ontdek de Pastoe-collectie in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om de prachtige meubelstukken van Pastoe zelf te ontdekken in onze showroom te Leiden. Laat u inspireren door de diverse collectie en krijg deskundig advies van onze interieurspecialisten tijdens een vrijblijvend interieurgesprek. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0715 13 46 71.