Trots partner van o.a.

USM

USM Haller, een baanbrekend merk op het gebied van modulair meubeldesign, introduceert met trots de iconische USM Haller-collectie. Deze collectie belichaamt een perfecte fusie van functionaliteit en stijl, waardoor uw leefruimte wordt getransformeerd tot een oase van verfijning. Bentveld Interieur biedt een smaakvol aanbod van USM-meubilair, waarmee u het interieur van uw woning naar een hoger niveau brengt.

Veelzijdig assortiment

USM is een Zwitsers designmerk dat bekend staat om het iconische USM Haller-systeem. Het systeem kenmerkt zich door modulariteit, een tijdloos ontwerp en hoge kwaliteit. Met de modulaire opzet van de collectie kunt u meubelstukken creëren die perfect passen bij uw levensstijl en smaak. Van kasten tot sideboards, elk stuk is doordrenkt met tijdloos design en biedt een scala aan mogelijkheden voor personalisatie.

USM Haller-kasten

De USM Haller-kasten zijn de belichaming van functionaliteit en esthetiek. Dankzij het modulaire ontwerp stemt u de opbergruimte naadloos af op uw behoeften en smaak. Ontdek de variëteit aan kleuropties, waaronder het stijlvolle USM Haller brown en het tijdloze USM Haller black. Voor de liefhebbers van levendige tinten zijn er ook keuzes zoals USM Haller blue, USM Haller green, USM Haller pink en USM Haller orange.

USM Haller-sideboard

Het USM Haller-sideboard belichaamt tijdloze elegantie. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige materialen voegt dit stuk niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje verfijning. Verken de diverse mogelijkheden en ontdek hoe het sideboard een centraal element kan worden in uw interieur.

USM Haller-bookshelf

Voor de liefhebbers van boeken en stijlvolle opslag is de USM Haller-bookshelf een uitstekende keuze. Het modulaire ontwerp stelt u in staat om een unieke compositie te creëren die een statement maakt in uw leefruimte. Laat uw boekenkast een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en smaak.

Alles voor de inrichting van uw interieur

Naast bovenstaande meubelstukken vindt u bij Bentveld Interieur talrijke andere USM Haller-furniture. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder meer een USM Haller-cabinet, USM Haller-dressoir, USM Haller-media console en USM Haller-trolley. Kortom: alles wat u nodig heeft om uw interieur te verfraaien.  

Showroombezoek en interieurgesprek

Wilt u onze USM Haller-furniture in het echt bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom, gevestigd aan de Nieuwe Rijn 24 in Leiden. Hier ontdekt u de kwaliteit en het design van de prachtige meubelstukken. Voor wie hulp nodig heeft bij het maken van een keuze, bieden wij de mogelijkheid om een vrijblijvend interieurgesprek in te plannen met onze adviseurs.  

Meer weten? Neem contact op met ons

Voor meer informatie over het assortiment van USM Haller kunt u contact opnemen met Bentveld Interieur. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website of telefonisch op het nummer 0715 13 46 71. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies.