Trots partner van o.a.

Vitra

Vitra is een toonaangevend merk in de wereld van design meubilair. Met een breed scala aan producten, variërend van stoelen tot tafels en lampen, biedt Bentveld Interieur innovatieve en esthetisch aantrekkelijke oplossingen van Vitra voor zowel thuis als op kantoor. Wij nemen u mee in de diverse productcategorieën van Vitra en tonen u waarom dit merk zo geliefd is bij liefhebbers van hoogwaardig design.

Vitra-stoelen

Het merk Vitra staat bekend om zijn iconische stoelen die zowel comfort als stijl bieden. Deze meubelstukken zijn meer dan alleen zitplaatsen; het zijn ware kunstwerken voor dagelijks gebruik. Hieronder vindt u een overzicht van enkele opmerkelijke Vitra-stoelen:

Vitra-bureaustoel

De bureaustoelen van Vitra combineren ergonomie en elegantie, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor kantooromgevingen. Ze staan garant voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens lange werkdagen, terwijl de bureaustoelen er tegelijkertijd verbluffend uitzien.

Vitra-eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen zijn ontworpen om uw eetruimte te transformeren in een stijlvolle omgeving. Met een verscheidenheid aan ontwerpen en materialen, vindt u altijd de perfecte stoelen die passen bij uw interieur.

Vitra-lamp

Verlichting is een belangrijk element in elk interieur en zorgt voor sfeer en gezelligheid. De lampencollectie van Vitra bestaat uit verfijnde ontwerpen die de sfeer in elke ruimte verbeteren. Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor uw werkruimte of sfeerverlichting voor de woonkamer, Vitra heeft het allemaal.

Vitra-tafel

Een tafel is het middelpunt van veel dagelijkse activiteiten. Vitra-tafels zijn een combinatie van functionaliteit en een smaakvol ontwerp. Of het nu gaat om een salontafel voor uw woonkamer of een eettafel voor gezellige diners, Vitra heeft tafels die voldoen aan de hoogste normen van design en duurzaamheid.

Vitra-salontafel en bijzettafel

De salontafels en bijzettafels van Vitra zijn perfect voor het creëren van een elegante en praktische woonkamerindeling. Met verschillende maten en ontwerpen in de collectie heeft u allerlei tafels om uit te kiezen en uw ruimte mee aan te vullen. 

Stijlvol en functioneel meubilair

Vitra streeft naar design van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar meubilair voor uw huis of kantoor, Vitra biedt tijdloze ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Ontdek het meubilair van Virta bij Bentveld Interieur en verbeter uw leefomgeving met deze prachtige meubelstukken. 

Bezoek onze showroom of neem contact op

Wilt u de prachtige meubelstukken van Vitra in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom en ervaar het design en de kwaliteit van het meubilair. Bentveld Interieur is gevestigd aan de Nieuwe Rijn 24 in Leiden. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend interieur gesprek, advies op maat of het aankopen van de gewenste producten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via de website of bellen naar 0715 13 46 71.